İş İlanı

İşletme Yönetimi Adayı


İş Lokasyonu İzmir / Çiğli
İlan Tarihi 26/09/2022 ilan tarihi
Görüntüleme Sayısı 592 görüntülenme
Başvuru Sayısı 0-50 başvuru


Smart Kimya Ticaret ve Danışmanlık Ltd Şti


İlan süresi dolmuştur.

Genel Nitelikler

Smart Kimya, Türkçe, İngilizce ve 20 farklı dilde yayınlanan çeşitli internet sitelerini portföyünde bulunduran, İzmir merkezli bir internet girişim firmasıdır.

Vizyonumuz, imalatçı işletmelerin, dünya çapında büyümelerine katkıda bulunmaktır.

Misyonumuz:

Smart Kimya, gelişime ve yeniliğe açık, sorumluluk sahibi, yüksek mücadele yeteneği olan, dürüst, pozitif ve başarılı insanlardan oluşan bir ekiptir.

Tüm ürünlerimiz, en üst kalitede ve yenilikçi ürünlerdir. Müşterilerimize güçlü teknik bilgi eşliğinde ürün desteği sağlayarak, imalatta yaşadıkları sorunları en hızlı şekilde çözmelerine katkıda bulunuruz.

Müşterilerimiz, hedeflerine ulaşmalarında onlara yardımcı olacağımızı bilirler ve onlara vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğimizden emin olarak bizimle çalışırlar.

Ürünlerini ve girişimlerini sürekli geliştirmeye hevesli, araştırmacı ve düzenli olarak teknik denemeler yapan, meraklı girişimcilerle ve şirketlerle çalışmayı severiz.

Şirket değerlerimiz: Dürüstlük, tutku, başarı odaklılık, bağlılık, meraklılık, öğrenmeye açıklık, yüksek mücadele yeteneği, pozitiflik, hız, çalışkanlık, sorumluluk sahibi olmak, yenilikçilik, yaratıcılık ve saygıdır.

İşletme yöneticisi yetiştirme programımız dahilinde, işletmemizde çeşitli idari alanlarda (muhasebe, satış, dijital pazarlama, iş geliştirme, müşteri hizmetleri, dış ticaret, finans, müşteri deneyimi, insan kaynakları, vb) bir kaç yıl yetiştirilip, geleceğin yönetici olarak geliştirilmek amacıyla, İzmir Çiğli AOSB ve Balatçık'ta yer alan işletmelerimizde çalışmak üzere, aşağıdaki özelliklere sahip, takım arkadaşları aranmaktadır:


İş Tanımı:
- Dönemsel olarak görev alacağı departmanlarda iş başı eğitimlerle departmanı öğrenmek ve departman hedeflerini gerçekleştirmeye çalışmak,

- Hızlı gelişen şirketimizde, işletme yönetimine ve idari birimlerdeki yöneticilere işletme hedeflerini başarmak için destek olmak,

- İşletmenin stratejik hedeflerine ulaşması için gerekli noktalarda sistemin oluşturulmasını ve geliştirilmesini sağlamak, iş süreçlerinin standartlaştırılmasına destek vermek.


Çalışma Şartları:

1. Çalışma saatleri (Pazartesi-Cumartesi): 08:00-17:00 (İki haftada bir cumartesi günü tam gün tatil)

2. Asgari ücret ödenmektedir, iş başı yapıldığında SSK başlar.

3. Öğle yemeği sunulmaktadır.

4. Şirketimizde sigara içme kültürü yoktur.

Sadece online başvurular değerlendirilecektir.



Çalışma Şekli: Tam Zamanlı
Maaş: Asgari ücret
Mesai Saatleri: Pazartesi-Cumartesi: 08:00-17:00 (İki haftada bir cumartesi günü tam gün tatil)
Vardiya: Yok
İşe Alınacak Personel Adedi: 2
İlan Bitiş Tarihi: 26/09/2023

Aranan Nitelikler

Yaşadığı İlçe: Karşıyaka, Menemen, Çiğli
Uyruk: Türkiye

Firmaya Ait Diğer İlanlar

Çiğli Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarımız