İş İlanı

Makine Operatörü


İş Lokasyonu İzmir / Çiğli
İlan Tarihi 23/06/2022 ilan tarihi
Görüntüleme Sayısı 499 görüntülenme
Başvuru Sayısı 0-50 başvuru


Maseksport Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Tekstil Tarım İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi


İlan süresi dolmuştur.

Genel Nitelikler

1.Numune Üretim Uzmanından gelen plana uygun olarak numunelerin dikim süreçlerini talimat formlarına, ölçü tablosuna simetri ve kalıba uygun olarak gerçekleştirir.

2.Dikimi yapılacak ürünün işlem sırasını tespit eder ve dikim öncesinde kullanılacak malzeme, araç ve gereçleri kullanıma hazırlar. Dosya, kalıp, aksesuar ve kesilmiş parça kontrolü sonrası dikim işlemine başlar.

3.Dikilecek modelin özelliklerine göre ( kalıp, kumaş, işçilik vb.) parça birleştirme işlemleri öncesinde ve sonrasında gerekli yerlerde parçaların ölçü kontrolü yapar.

4.Diktiği ürünün kontrolü ( dikiş çıtlaması, esnek yaka , ölçü )

5.Gerekli durumlarda dikim öncesi ürüne yönelik regüle ve ara ütü gibi işlemlerini yapar.
6.Numune dikim süreçlerinin verimli ve kaliteli gerçekleşmesinden sorumludur. Bitmiş ürünü kalite kontrole teslim etmeden dikiş çıtlaması, esnek yaka, ölçü ve müşteriye göre özel işçilik kritikleri doğrultusunda son kontrolünü yaparak teslim eder.

7.Numune dikim sürecini gerçekleştirirken uygulanan işçiliklerin üretim işlem süresi ve maliyetlerini azaltıp, kalitesini arttıracak şekilde olmasını sağlar, gerekli durumlarda işçilikleri bu açılardan geliştirmeye yönelik önerilerde bulunur.
8.Çalışma alanının düzenli ve temiz olmasını sağlar. Kullandığı araç ve gereçlerin, sorumlu olduğu ekipmanların basit bakım ve onarımlarını yapar. Arıza durumlarında vakit kaybetmeden Üretim Uzmanına bilgi verilerek arızanın düzeltilmesini talep eder.

9.İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına uyar.

10.Amirinin vermiş olduğu görev ve talimatları yerine getirir.






Çalışma Şekli: Tam Zamanlı
Mesai Saatleri: 08:00-18:00
Vardiya: Yok
İşe Alınacak Personel Adedi: 1
İlan Bitiş Tarihi: 07/08/2022

Firmaya Ait Diğer İlanlar

Benzer İş İlanları

Çiğli Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarımız