İş İlanı

Muhasebe Uzmanı


İş Lokasyonu İzmir / Çiğli
İlan Tarihi 05/06/2024 ilan tarihi
Görüntüleme Sayısı 331 görüntülenme
Başvuru Sayısı 251-500 başvuru


Firma Adı Gizlidir


İlan süresi dolmuştur.

Genel Nitelikler

Şirketin muhasebe faaliyetlerinin etkin, verimli, yasal mevzuata ve takvimlere uygun şekilde gerçekleştirilmesi adına gerekli faaliyetleri gerçekleştirmek.

1. Muhasebe kayıtlarının doğru ve yasal normlara uygun şekilde olması adına gerekli evrak takip, onay, kontrol ve kayıt işlemlerini gerçekleştirmek.
2. Düzenlenecek satış faturaları ile ilgili hazırlık işlemlerini yapmak ve düzenlenecek faturalara ait bilgileri üst yönetime sunmak, üst yönetimin onayı doğrultusunda ilgili faturaları düzenleyerek ilgili şirketlere göndermek, düzenlemiş olduğu faturalarla ilgili her türlü kayıt işlemini gerçekleştirmek.
3. Muhasebe birimine ulaşan belgeleri, muhasebe kurallarına ve yasal takvimlere uygun şekilde muhasebe sistemine kaydetmek.
4. Gelen karşıt inceleme taleplerinde gerekli kayıt incelemelerini yapmak, ilgili belgeleri düzenlemek ve üst yönetime sunmak.
5. Muhasebe birimine ulaşan harcamalara ait faturalarda gerekli onay ve imza kontrollerini yapmak; eksiği bulunan faturalar için gerekli onay ve imza işlemlerini tamamlatmak.
6. Gerekli onay işlemleri tamamlandıktan sonra, gider faturalarına ait muhasebe işlemlerini gerçekleştirmek.
7. Yüklenici faturaları ile ilgili kontrol işlemlerini yapmak, ilgili onay işlemleri sonrasında gerekli muhasebe işlemlerini gerçekleştirmek.




Sektör: Mühendislik
Çalışma Şekli: Tam Zamanlı
Çalışma Konumu: İş yerinde
Yan Haklar: Servis, Yemek
Mesai Saatleri: 08:00-18:30
Vardiya: Yok
İşe Alınacak Personel Adedi: 2
İlan Bitiş Tarihi: 20/07/2024

Aranan Nitelikler

Yaşadığı İlçe: Bornova, Karşıyaka, Menemen, Çiğli

Çiğli Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarımız